Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebus katinas
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Iberico secreto

Karšti
Skaitoma: 1 min
1 0
A A
Iberico secreto
1
Dalijosi
83
Žiūrėjo

Jei kas manęs paprašytų kelių žemiškų priešnuodžių nuo veganizmo, tai net nedvejodams įvardinčiau wagyu jautieną ir iberico kiaulieną. Jei šia mėsa maitinti abejojančius mėsos nauda organizmui, ar jos skoniu, jie būtų greitai atvesti į doros kelią ir pataptų patys didžiausi mėsavalgiai pasaulyje, aišku po Riebaus katino.
Šį kartą jūsų dėmesiui Iberico secreto.
Manau tuo viskas ir pasakyta…
Paragauji ir supranti, kad apie kiaulieną kaip mėsą iki šiol nieko ir nežinojai…
Klausiate kaip ją paruošti? Ši mėsa tokia gera, kad ją nepersistenkite ruošdami. Norite prieskoniuojate prieš kepimą, norite po. Rezultatas abejais atvejais bus superinis.
Aš kepiau 180C temperatūroje po kelias minutes iš abiejų pusių.
Skanaus
P.s. eilinį kartą geros mėsikės pirkau www.euribija.lt

cof

Jūsų komentarai
Ankstesnis

Kalakutienos šašlykas

Sekantis

Kepta radonojo gurnardo filė

Gal patiks?

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas
Karšti

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas

2023-06-28
8.4k
Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku
Karšti

Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku

2023-06-20
1.9k
Padažas šašlykams
Karšti

Padažas šašlykams

2023-06-20
605
Kepti jautienos šonkauliai
Karšti

Kepti jautienos šonkauliai

2023-06-20
118
Sekantis
Kepta radonojo gurnardo filė

Kepta radonojo gurnardo filė

Parašykite komentarą
  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist