Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebus katinas
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Kepsninėje kepta skumbrė

Karšti
Skaitoma: 3 min
0 0
A A
Kepsninėje kepta skumbrė
20
Žiūrėjo
Kai geras oras – tada ir geras noras gaminti…😻😻
Iš vakaro merkiam skumbres į marinatą.
Marinatui: “6 skumbrėms reikėjo 4l virinto vandens, 6 šaukštų druskos, 4 šaukštų rudo cukraus, 100 ml wine vinegar, 4 galvučių smulkinto česnako, lauro lapų 6vnt., pipirų šaukšto, čili pipirų valgomo šaukšto.”
Prieskonių mišinį užpilame verdančiu vandeniu, gerai išmaišome ir atšaldome puodą pastatę į sniegą✌️😂
Tada sudedame žuvį. Kadangi dėl egzotinio grožio žuvies galvų neatskyrėme, išlupome žiaunas, kad jos “nepagardintų” skonio…😁
Kitą dieną žuvį nusausiname ir dedame į kepsninę. Temperatūrą laikome apie 90C, ir kepame iki 65C vidinės skumbrės. Kepimo laikas apie 1val. Viso kepimo metu gausiai duota vyšnios dūmo. Tai suteikė ne tik gardesnio skonio, bet ir pasakiško atspalvio skumbrei.😻😻😻
Už receptą dėkoju Šefas ant ratų ✌️💪

Jūsų komentarai
Ankstesnis

Džiovinta jautiena (Beef Jerkey)

Sekantis

Karštai rūkytos medumi karamelizuotos stintos

Gal patiks?

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas
Karšti

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas

2023-06-28
8.4k
Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku
Karšti

Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku

2023-06-20
1.9k
Padažas šašlykams
Karšti

Padažas šašlykams

2023-06-20
605
Cepelinai
Karšti

Cepelinai

2023-06-20
311
Sekantis
Karštai rūkytos medumi karamelizuotos stintos

Karštai rūkytos medumi karamelizuotos stintos

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist