Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebus katinas
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Užkeptas sushi

Karšti
Skaitoma: 1 min
5 0
A A
Užkeptas sushi
5
Dalijosi
512
Žiūrėjo

Reikalingi produktai:
– Lašiša
– Ryžiai
– Nori lapai
– Majonezas
– Aštrus padažas
– Sezamo sėklos papuošimui (nebūtina)
– Svogūnų laiškai papuošimui (nebūtina)

Lašiša supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su aštriu majonezu (naudojau paprastą majonezą sumaišytą su čili padažu (Kūčių variantui galima pasidaryti naminį iš aliejaus ir avinžirnių skysčio ). Palikti kelias minutes pastovėti. Į tą laiką išvirti ryžius. Išvirtus ryžius galima paskaninti (nebūtina, nes skonio gaunama iš majonezo nuo lašišos) ryžių acto, cukraus ir druskos užpilu. Sukarpyti nori lapus tinkamo formai dydžio, uždėti paruoštus ryžius, perkelti į keksiukų formeles, o tada uždėti paruoštą lašišą. Kepti įkaitintoj orkaitėje (aš kepiaus 180°C su vėjeliu) kol gražiai apskrus (apie 15min). Iškeptus galima paglaistyti likusiu majonezo padažu ir pabarstyti svogūnų laiškais.


P.S. puikiai iškepa ir karšto oro gruzdintuvėj
P.P.S. galima naudot ir baltą žuvį, bet su lašiša žymiai skaniau

Skaitytojos siųstas receptas, konkursui “Šventinis patiekalas”

Recepto autorė: Lina Tarasevičienė

Jūsų komentarai
Ankstesnis

Kalėdinis kumpis (Christmas Ham)

Sekantis

Aguonpienio panakota (Kūčioms)

Gal patiks?

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas
Karšti

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas

2023-06-28
8.4k
Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku
Karšti

Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku

2023-06-20
1.9k
Padažas šašlykams
Karšti

Padažas šašlykams

2023-06-20
605
Cepelinai
Karšti

Cepelinai

2023-06-20
311
Sekantis
Aguonpienio panakota (Kūčioms)

Aguonpienio panakota (Kūčioms)

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist