Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebus katinas
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis

Užkandžiai
Skaitoma: 1 min
1 1
A A
Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis
2
Dalijosi
150
Žiūrėjo

Jautienos gabaliuką dedame ant išmirkytos vandenyje kedro lentelės. Grilius 150C, be deflektoriaus. Parūkiname 10 min. Vėliau jautieną supjaustome plonais griežinėliais. Garnyrui – plonai pjaustytas svogūnas, grybai, druska pipirai. Dedame ant silikoninio kilimėlio su keletu šaukštu sviesto. Trumpai patroškiname, kol apskrus. Pjauname norimo dydžio Ciabatt’os riekeles. Abi puses patepę sviestu ar alyvuogių aliejumi, apskrudiname ant silikoninio kilimėlio. Dekoracijai – žalumynai, pagal Jūsų fantaziją bei nuotaiką.


Jūsų komentarai
Ankstesnis

Apelsinų sultyse bei meduje marinuota, brandinta anties filė

Sekantis

Padažas šašlykams

Gal patiks?

Kai išmokau kepti bulvių traškučius, į pirktinius nebežiūriu
Užkandžiai

Kai išmokau kepti bulvių traškučius, į pirktinius nebežiūriu

2023-09-20
3.5k
Vištienos vyniotinis su mocarela
Užkandžiai

Vištienos vyniotinis su mocarela

2023-06-20
76
Vištienos vyniotinis su karštai rūkyta šonine
Užkandžiai

Vištienos vyniotinis su karštai rūkyta šonine

2023-06-20
74
Tartar
Užkandžiai

Tartar

2023-06-20
86
Sekantis
Padažas šašlykams

Padažas šašlykams

Parašykite komentarą
  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist