HBH Palanga
1995 m. gegužės 1 dieną, mažame Žibininkų kaimelyje, pirmąsias statinaites užpildė HBH „Juozo“ alaus bravoras. Alaus mėgėjams šalia bravoro buvo įrengtas barelis, kuriame prie trijų stalų tilpo tik 18 žmonių. Taigi, penki Matulevičių šeimos nariai, Rada, Juozas, Aida, Laura ir Matas, spėjo viską, ir alų virti, ir skanų maistą gaminti, ir lankytojus aptarnauti, bei su jais paplepėti. Baro populiarumas augo, kaip ant mielių. Spalį buvo atidaryta antra salė, kiek vėliau – trečia, ketvirta, penkta ir taip be pabaigos. Prasidėjo naujų restorano patalpų ir virtuvių statybos, aplinkos tvarkymo darbai, pramogų įrengimas.
Šiandien mes, vienu metu, restoranų salėse ir prie lauko stalų galime priimti ir pasirūpinti iki 1500 lankytojų. Vasaros savaitgaliais dažnai taip ir būna, tik toks Jūsų srautas mūsų netrikdo, visi lieka pamaitinti gardžiais „Rados virtuvės“ patiekalais ir pagirdyti gaiviais HBH bravoro gėrimais, alumi ir gira? Per beveik du dešimtmečius tikrai išmokome dirbti taip, kad Jums patiktų. Nesvarbu ar Jūsų atvyksta 15 ar 1500. Čia juk HBH, čia visada gera.