Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebus katinas
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Kepta radonojo gurnardo filė

Karšti
Skaitoma: 1 min
0 0
A A
Kepta radonojo gurnardo filė
2
Žiūrėjo

Kai gaunu  Lietuvos rinkoje retesnės žuvytės, pradedu sukti galvą kaip ją skaniai paruošti. Kadangi vasara, tai kepimas namuose keptuvėje iš karto atkrito, nors kelis variantus teks su ja išbandyti ir žiemą…

Tad kaičiu kepsninę. Kol kepsninė šyla, prieskoniuoju žuvį. Tam naudoju žuvų prieskonių mišinį (juodi ir balti pipirai, paprika, pomidorai), pabarstau druska. Tada į darbą eina išspaustas česnakiukas, sumaišytas su kmynais ir šaukštu aliejaus. Aliejus reikalingas tam, kad kepant uždarytų žuvies sultis viduje. Nesinori, kad šie mažyčiai filiukai bekepant išdžiūtų. Kepsninei įkaitus iki 90C, įmetu kelis rūkinimo kubelius ir sudedu žuvytę. Apdedu ją smidrais, salierais. Prieš tai juos pabarsčius prieskoniais ir šlakeliu aliejaus…

Kepė apie 40-60 min.

Nors gabaliukai ir nedideli, kiekvienas sveria apie 100g. ir nedidesni. Žuvytė iškepė sultinga. Kas svarbiausia – nesubyrėjo, o išlaikė vientisą struktūrą.



Jūsų komentarai
Ankstesnis

Iberico secreto

Sekantis

Pomidorų sriuba

Gal patiks?

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas
Karšti

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas

2023-06-28
8.2k
Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku
Karšti

Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku

2023-06-20
1.8k
Padažas šašlykams
Karšti

Padažas šašlykams

2023-06-20
507
Kepti jautienos šonkauliai
Karšti

Kepti jautienos šonkauliai

2023-06-20
73
Sekantis
Pomidorų sriuba

Pomidorų sriuba

Parašykite komentarą
  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist