Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebus katinas
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Kepti jautienos šonkauliai

Karšti
Skaitoma: 1 min
1 0
A A
Kepti jautienos šonkauliai
1
Dalijosi
73
Žiūrėjo

Kas gali būti geriau už jautienos šonkauliukus? Manau, tik brandinti „Black gold“ trumpieji jautienos šonkauliukai. Žinoma, gamindami užtruksite apie 5 val., bet patikėkite jie to verti.

Šonkauliukus prieskoniuojame prieš patį kepimą ir tam naudojame AK Smith’s prieskonius jautienai. Mėgstate aštresnius – negailėkite prieskonių, jie puikiai atliks šį darbą.

Griliuje:  Šonkaulius į grilių dėkite žemyn kaulais. Tada kepant nuo viršutinės dalies tirpdami riebaliukai tekės per šonkaulius. Kepdami naudodami kepimo deflektorių, kepkite 120 minučių 100 laipsnių temperatūroje, kepdami galite naudoti rūkymo drožles. Jos suteiks didesnio dūmo skonio. Po 2 val. dėkite šonkauliukus į foliją nuklotą pjaustytais svogūnais, tarkuotomis morkomis, truputis krapų nepamaišys. Susukite viską ir padėkite kepti dar 180minučių temperatūra apie 110-120C.

Orkaitėje: Kepdami orkaitėje naudokite tą patį kepimo būdą, tik temperatūra aukštesnę 30C viso kepimo metu.


Jūsų komentarai
Ankstesnis

Apelsinų sultyse bei meduje marinuota, brandinta anties filė

Sekantis

Padažas šašlykams

Gal patiks?

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas
Karšti

Gardžiausių ir trumpiausiai marinuojamų šašlykų receptas

2023-06-28
8.2k
Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku
Karšti

Visos paslaptys, kaip iškepti pačią skaniausią duoną su česnaku

2023-06-20
1.8k
Padažas šašlykams
Karšti

Padažas šašlykams

2023-06-20
507
Cepelinai
Karšti

Cepelinai

2023-06-20
278
Sekantis
Padažas šašlykams

Padažas šašlykams

Parašykite komentarą
  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist