https://www.riebuskatinas.lt
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Ieškoti pagal ingredientus
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įstaigos
    • Ieškoti įstaigų
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Ieškoti pagal ingredientus
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įstaigos
    • Ieškoti įstaigų
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Ieškoti pagal ingredientus
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įstaigos
    • Ieškoti įstaigų
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Tikrai ne to tikėjausi

Tikrai ne to tikėjausi

Publikuota: 2021-04-21
Autorius: Riebus katinas
Kategorija:
  • Apžvalgos

Adana kebabinė

Ką pamiršau paminėti filmuodamas apžvalgą: – tiems kas kabinėjasi prie video kokybės, ar garso, galiu patarti, geriau prisidėkite paremdami mano veiklą Patreon platformoje (nuorodą rasite žemiau), nes ko trūksta aš ir pats žinau. Prisidėsit – įsigysiu profesionalios technikos; – kebabas lavaše buvo aštrus, nes jį sutepti naudojo aštrų padažą, kurį aš jam pasirinkau iš galimų kelių variantų. Tik dėliodamas video medžiagą prisiminiau šią detalę. Ir šio pasirinkimo nesigailiu. Šis padažas puikiai būtų tikęs ir jautienos šašlykui; – džiugina tai, kad padažai patiekiami atskirai, o neužpilami ant bulvių, šašlykų ar sparnelių; – padažai tiršti, ir nors to filmuodamas video nepaminėjau tai matosi ir filmuotoje medžiagoje. Abu padažai gardinti šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, o ne džiovintomis; – salotos irgi patiektos atskirai, o ne kartu su karštu patiekalu viename inde, ko pasekoje jos po transportavimo gaunasi lyg pašildytos; – kurdamas video ir žiūrėdamas į kasos čekį jame neradau įskaičiuotos baklavos, tai čia dar viena mįslė, po tos su 12 sparnelių, vietoje gautų 6; Gero video žiūrėjimo. Ir laukiu jūsų pasiūlymų naujoms apžvalgoms, eksperimentams, ar receptams.

Receptai

Desertai

Desertai

Gėrimai

Gėrimai

Karšti

Karšti

Pica

Pica

Salotos

Salotos

Sriubos

Sriubos

Užkandžiai

Užkandžiai

Vaistažolės

Vaistažolės

TOP virtuvės

Amerikiečių

Amerikiečių

Baltarusių

Baltarusių

Gruzinų

Gruzinų

Italų

Italų

Lenkų

Lenkų

Lietuvių

Lietuvių

Pietų Afrikos

Pietų Afrikos

Vokiečių

Vokiečių

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

RIEBUS KATINAS | VISOS TEISĖS SAUGOMOS | © 2018