https://www.riebuskatinas.lt
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Ieškoti pagal ingredientus
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įstaigos
    • Ieškoti įstaigų
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Ieškoti pagal ingredientus
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įstaigos
    • Ieškoti įstaigų
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Ieškoti pagal ingredientus
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įstaigos
    • Ieškoti įstaigų
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Pavalgęs supranti, kodėl čia nėra žmonių…

Pavalgęs supranti, kodėl čia nėra žmonių…

Publikuota: 2017-03-20
Autorius: Riebus katinas
Kategorija:
  • Apžvalgos

Teko šią savaitę važiuoti į Vilnių. Kadangi išvažiavome anksčiau, ir iki planuoto susitikimo Vilniuje turėjome laisvų pora valandų, nusprendėme apsilankyti kavinėje Tvirtovė prie Didžiulio, vedami smalsumo pamatyti pastatą, kurį parduoda varžytinėse, straipsnį ta tema rasite čia.

Į kavinę įžengėme 13:30, atrodytų pats pietų įkarštis. Deja, salėje, kuri prilygsta sporto salei, pietavo vos viena moteris ir ta, pasirodo, buvo kavinės virėja. Tad tuščia… Kadangi greitai prie mūsų prisistatė mergytė, padalino meniu ir jos veide įskaičiau viltį, kad užsakymas bus didelis, teko atsisakyti pirminio plano gerti kavą…. Vartant meniu, mano dėmesį patraukė kiaulienos šašlykas, o kompanionės – Kijevo kotletas. Aš buvau greitai padavėjos nuramintas, nes šašlyko tektų ilgai laukti, nes dar anksti ir niekas nekūrė židinio. Į klausimą: ką galite pasiūlyti iš kiaulienos išgirdau, kad vištienos kepsnys su grybais geras… Tokio atsakymo man užteko, kad pasirinkčiau irgi Kijevo kotletą…

Nesivelsiu į ilgus aprašinėjimus, tik pasakysiu, mieli verslininkai, jei jau norite savo viešo maitinimo įstaigas vadinti restoranais, pasistenkite, kad bent stalų serviravimas, aptarnavimas ir maistas atitiktų tą lygį, o ne valgyklą. p.s. Dėkingi esame padavėjai už nuoširdų priėmimą ir ekskursiją po tvirtovę. Tik gaila, kad ji akyse byra… Vaikštinėjant mintyse išniro eilėraštis: pelėsiais ir kerpėm apaugus…. Ir greitai šmėstelėjo mintis, kad ši tvirtovė to nesulauks, nes ji jau byra… Vertinimas: Interjeras – 6 Švara – 7 Aptarnavimas – 5 Maistas – 5 Viso: 23 balų (Vidurkis – 5,75) Patarimas savininkams: Jei visą verslą statote tik ant vasaros sezono, tai gal geriau žiemą ir nedirbkite (išskyrus banketus)…

 

Receptai

Desertai

Desertai

Gėrimai

Gėrimai

Karšti

Karšti

Pica

Pica

Salotos

Salotos

Sriubos

Sriubos

Užkandžiai

Užkandžiai

Vaistažolės

Vaistažolės

TOP virtuvės

Amerikiečių

Amerikiečių

Baltarusių

Baltarusių

Gruzinų

Gruzinų

Italų

Italų

Lenkų

Lenkų

Lietuvių

Lietuvių

Pietų Afrikos

Pietų Afrikos

Vokiečių

Vokiečių

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

RIEBUS KATINAS | VISOS TEISĖS SAUGOMOS | © 2018