Kai išmokau kepti bulvių traškučius, į pirktinius nebežiūriu
Kartą parduotuvėje eilėje prie kasos užkalbinau jauną mamytę su maždaug poros metų mažyliu. Užkalbinau, nes berniukas rankose laikė didelį pakelį...
DaugiauKartą parduotuvėje eilėje prie kasos užkalbinau jauną mamytę su maždaug poros metų mažyliu. Užkalbinau, nes berniukas rankose laikė didelį pakelį...
DaugiauBeveik kas antras sako tą pačią frazę: ai čia greit sumąstėm pasikepti, tai nebebuvo laiko ir marinuoti patiems, tad teko...
DaugiauDauguma juos vadina sveikuolių sausainukais. Kadangi jiems kepant naudoju cukrų, tai sveikuoliais nevadinsiu, pavadinsiu juos avižiniais... 4 v.š. miltų 400g....
DaugiauKepta duona su česnaku. Atrodo, visiems puikiai žinomas užkandis, tačiau ne visiems pavyksta ją iškepti taip skaniai, kaip pavyksta man....
DaugiauManau nesuklysiu teigdamas, kad dažnas klausimas vykstant pas ką į svečius kepti šašlykų ir aptarinėjant, ko dar užsukti į parduotuvę...
DaugiauKokia žiema be stintų, kaip ir kokia vasara be šaltibarščių? Mums reikės: - 500 g marinuotų burokėlių - 4 kiaušiniai...
DaugiauAtsikėlėt ryte ir užsimanėte raugintų agurkų. Ne bėda. Aš ryte raugiu, o pietums jau valgau. Norite sužinoti kaip raugiu? Mums...
DaugiauKas gali būti geriau už jautienos šonkauliukus? Manau, tik brandinti „Black gold“ trumpieji jautienos šonkauliukai. Žinoma, gamindami užtruksite apie 5...
DaugiauJautienos gabaliuką dedame ant išmirkytos vandenyje kedro lentelės. Grilius 150C, be deflektoriaus. Parūkiname 10 min. Vėliau jautieną supjaustome plonais griežinėliais....
DaugiauRuduo toks metas kai galime pasilepinti troškiniais gaminamais iš Lietuvoje užaugintų daržovių. Tad šį kartą siūlau pasigaminti troškinį, kurio pagrindinis...
DaugiauPikantiški svogūnų, su brandintos jautienos faršu bei šonine, suktinukai. Farširuotų svogūnų "bombos". Susimalame faršą. Išplakame keletą kiaušinių. Dedame sutarkuoto Cheddar...
Daugiau© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos