• Pradžia
  • Karšti
  • Apelsinų sultyse bei meduje marinuota, brandinta anties filė
0 0
Apelsinų sultyse bei meduje marinuota, brandinta anties filė

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Apelsinų sultyse bei meduje marinuota, brandinta anties filė

  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink

Greitiems pietums pasirinkau brandintą antieną. Nuplovus šaltu vandeniu, odą įpjauname skersai bei išilgai ( geriau pasisavins marinatą bei gražiau apskrus kepant). Prieskoniai standartiškai – druska, pipirai, česnakai, keletas šaukštų medaus. Sudėjus į indą, išspaudžiau keletą saldžių apelsinų, kol antis tampa apsemta. Prieš kepimą laikome 1 val.

Smidrus nuplauname, nupjauname galiukus, paverdame penketą min., į vandenį dedame druskos. Porų viršutinį sluoksnį nulupame ir jo “atsiprašome”. Porą iki šerdies įpjauname peiliu, praskečiame. Daržoves papurškiame aliejumi, dedame persiladą.

Grilius standartiškai 120C, naudojau deflektorių. Antieną pradžioje apskrudiname ( odelės pusę), tada keletą kartų apversdami kepame iki 64C vidinės. Įmečiau keletą ąžuolo bačkų medienos gabaliukų gardesniam dūmo kvapui. Labiausiai nustebino poro poskonis.

ankstesnis
Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis
sekantis
Pikantiški svogūnų, su brandintos jautienos faršu bei šonine, suktinukai
ankstesnis
Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis
sekantis
Pikantiški svogūnų, su brandintos jautienos faršu bei šonine, suktinukai