• Pradžia
  • Karšti
  • Brandintos rūkytos jautienos suktinukai su kalafiorų piure bei coleslaw salotomis.
0 0
Brandintos rūkytos jautienos suktinukai su kalafiorų piure bei coleslaw salotomis.

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Brandintos rūkytos jautienos suktinukai su kalafiorų piure bei coleslaw salotomis.

  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink

Jautieną supjaustome plonais griežinėliais. Pabarstome druska bei pipirais. Supjaustome plonais griežinėliais svogūną bei papriką. Tarkuojame sūrį. Viską sudedame ant ištiesto jautienos gabaliuko. Ant viršaus tiesiame rūkytą šoninę. Viską susukame į suktinuką. Persmeigiame šlapiu smeigtuku. Grilius 150°C. Su deflektoriumi. Kepame kol išsilydis sūris bei apskrus šoninės viršutinė dalis. Dūmo skoniui- rūkymo drožlės. Kalafiorus taip pat parūkome 15 min. ant silikoninio kilimėlio. Išėmę, pridėję druskos, pipirų, šaukštelį sviesto bei grietinėlės – sublenderiuojame. Garnyrui coleslaw salotos. Sutarkuojame kelių rūšių kopūstus, morkas. Dedame druskos, pipirų, cukraus, išspaudžiame citrinos sulčių. Sumaišome su majonezu.
Kalorijų daug, bet skonis pasakiškas
Verta “nusidėti”

ankstesnis
Griliuje keptos antienos filė marinuota prieskoninėmis žolelėmis, pateikiama su keptomis, karamelizuotomis kriaušių puselėmis, įdarytomis pelėsiniu sūriu
sekantis
Tom Yum sriuba su baltaisias Fungus grybais bei “Black Tiger Gambas” krevetėmis.
ankstesnis
Griliuje keptos antienos filė marinuota prieskoninėmis žolelėmis, pateikiama su keptomis, karamelizuotomis kriaušių puselėmis, įdarytomis pelėsiniu sūriu
sekantis
Tom Yum sriuba su baltaisias Fungus grybais bei “Black Tiger Gambas” krevetėmis.