• Pradžia
  • Užkandžiai
  • Burokėlių blynelių suktinukai pertepti kreminiu sūriu ir įdaryti rūkytu upėtakiu bei špinatais
0 0
Burokėlių blynelių suktinukai pertepti kreminiu sūriu ir įdaryti rūkytu upėtakiu bei špinatais

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Burokėlių blynelių suktinukai pertepti kreminiu sūriu ir įdaryti rūkytu upėtakiu bei špinatais

  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink
Dar viena idėja šventiniam stalui. Juk kartais paprastus patiekalus galime pagaminti taip, kad jie sužavėtų Jūsų artimuosius ar draugus.
Blynelių tešlai reikės:
– 250g pieno;
– 250g šalto vandens;
– 2 kiaušinių (100g);
– 25g aliejaus;
– 2g druskos;
– 10g cukraus;
– 200g miltų;
– 1 a.š. burokėlių miltelių.
Gamyba:
Visus ingredientus sudedame į dubenį ir plakimo šluotele išplakame iki vientisos tekstūros tešlos. Tešlą perkošiame ir paliekame pastovėti 30min. Tešla būna skystoka. Tokia ir turi būti. Blynelius kepame įkaitintoje keptuvėje. Samčiu pilame tešlą, paskleidžiame keptuvėje, pakepusį blynelį apverčiame. Iš šio kiekio produktų išeina apie 10 blynelių.
Įdarui reikės:
– 400g kreminio sūrio;
– 300g rūkyto upėtakio arba lašišos;
– Špinatų lapelių.
Gamyba:
Ant kiekvieno blynelio tepame kreminio sūrio, dedame špinatų lapelių ir rūkyto upėtakio arba lašišos. Gražiai susukame ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Papuošiame ikriukais ir žalumynais.
P.S. Vietoj rūkyto upėtakio galit naudoti kitą mėgstamą rūkytą žuvį, krabų lazdeles.
Skanaus Jums linki Aurimėlio virtuvė!

Skaitytojo siųstas receptas, konkursui “Šventinis patiekalas”:

Recepto autorius: Aurimėlio virtuvė

ankstesnis
Kalakutienos suktinukai su duonos kukuliais
sekantis
Geriausias picos tešlos receptas
ankstesnis
Kalakutienos suktinukai su duonos kukuliais
sekantis
Geriausias picos tešlos receptas