• Pradžia
  • Karšti
  • Griliuje kepta, rūkyta, įdaryta antis su kukurūzų burbuolėmis ir vaisiais
0 0
Griliuje kepta, rūkyta, įdaryta antis su kukurūzų burbuolėmis ir vaisiais

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Griliuje kepta, rūkyta, įdaryta antis su kukurūzų burbuolėmis ir vaisiais

  • 150 min.
  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink

Kokios Kalėdos be kalakuto ar anties ant šventinio stalo. Kadangi tiek vienas, tiek kitas paukštukas iškeptas yra skanus, rinkdamasis kas puikuosis šiais metais ant vaišių stalo, visada renkuosi atsižvelgdamas į svečių kiekį. Kadangi šiais metais namie planuojamas tik Kalėdinis „apšilimas“, neišsižadu tradicijos ir kepu antį, kurią bus lengviau nusinešti į svečius. Jei ir Jūs planuojate daryti tą patį, siūlau pasinaudoti mano receptu, kuris tikrai Jūsų nenuvils, o greičiau nustebins.

Patiekalui paruošti mums reikės:

Apie 3kg antis,

1 – 2 šakelės šviežių čiobrelių

1  nubrauktas a.š. maltų penkių rūšių pipirų

1  valgomas šaukštas rūkytos paprikos

100 ml natūralių obuolių sulčių

50 ml sojos padažo

3 skiltelės česnako

1 persimonas

1 obuolys

2 vnt kukurūzų burbuolių

Paruošimas:

Į indą sudėkite ir sumaišykite susmulkintus česnakus, čiobrelius, penkių rūšių pipirus ir rūkytos paprikos miltelius, kmynus.

Su didžiąją dalimi pasiruošto mišinio įtrinkite antį. Su likusia pamarinuokite kukurūzų burbuoles ir likutį prieskonių mišinio sudėkite į vištienos kepimo stovelį.

Persiką ir obuolį supjaustykite skiltelėmis ir įdarykite antį.

Su sumaišytu obuolių ir sojos padažo mišiniu  švirkšto pagalba suinjektuojame (Badome ir leidžiame į vidų skystį) antį, kad būtų skanesnė ir sultingesnė. Pamarinuotą antį sodiname ant paukštienos kepimo stovelio (chicken seeter), prieš tai į stovelį įpilame obuolių sulčių ir įdedame mišinio kuriuo ištrynėme antį.

Griliuje: antį kepkite grilyje ant ketaus grotelių su netiesioginio kepimo deflektoriumi 60-90 minučių 90-120 laipsnių temperatūroje, kepdami galite naudoti rūkymo drožles. Jos suteiks intensyvesnio dūmo aromatą ir gražesnę išvaizdą antienai.

Orkaitėje: Kepant orkaitėje antį, kepkite kepimo rankovėje kartu su kukurūzais 150-160 laipsnių temperatūroje apie 90- 120 min,.

Iškepusią antį dėkite į lėkštę, sudėliokite aplinkui keptas kukurūzų burbuoles ir vaisius.

Skanaus

ankstesnis
Varškės pyragas Angelo ašara
sekantis
Griliuje keptas rūkytas arkties polis patiekiamas su rokolos salotomis ir dumplainiais
ankstesnis
Varškės pyragas Angelo ašara
sekantis
Griliuje keptas rūkytas arkties polis patiekiamas su rokolos salotomis ir dumplainiais

Komentarai Slėpti komentarus

I wanted to draft you that tiny word in order to say thanks a lot again considering the incredible tricks you have featured above. This is so shockingly generous of people like you to grant openly what exactly a lot of folks would have marketed for an electronic book to help with making some bucks on their own, specifically considering the fact that you might have tried it if you ever desired. These secrets additionally acted as a easy way to realize that the rest have the identical dreams just like mine to learn much more related to this matter. I know there are numerous more enjoyable instances ahead for individuals who examine your site.

I am writing to make you be aware of of the useful discovery my cousin’s child developed checking your webblog. She came to find a wide variety of details, which include what it’s like to have an incredible helping mindset to get the rest clearly understand a variety of advanced topics. You really surpassed readers’ expected results. I appreciate you for providing such interesting, trusted, informative as well as easy thoughts on that topic to Jane.

I and my pals came following the great helpful tips located on your web page while immediately I had a horrible suspicion I had not expressed respect to the site owner for them. These young boys appeared to be consequently warmed to read them and have in effect in truth been having fun with them. I appreciate you for simply being quite helpful and also for settling on such wonderful topics most people are really desirous to be informed on. My personal honest regret for not expressing gratitude to you earlier.

I would like to show my admiration for your kind-heartedness giving support to people who should have assistance with this concept. Your special dedication to getting the message all around appeared to be surprisingly helpful and have allowed individuals much like me to achieve their pursuits. Your warm and helpful advice signifies so much to me and somewhat more to my fellow workers. Warm regards; from everyone of us.

I together with my guys were found to be looking through the nice information and facts from your website and so immediately came up with a terrible suspicion I had not thanked the web site owner for those techniques. These young boys came certainly stimulated to read them and now have quite simply been making the most of them. We appreciate you indeed being indeed kind as well as for making a decision on certain fantastic subject areas millions of individuals are really eager to understand about. Our own sincere apologies for not expressing appreciation to you earlier.

Parašykite komentarą