0 0
Varškės pyragas Angelo ašara

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Varškės pyragas Angelo ašara

  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink

Nežinau kodėl angelai verkia, ir ar iš vis jie verkia. Bet puikiai žinau, kodėl šis pyragas vadinamas „Angelo ašara“. Nes tobulai iškepto ir vėstančio pyrago paviršiuje pasirodo maži geltonos spalvos lašeliai, dėl kurių žmonės šį pyragą ir praminė „Angelo ašara“. Na sutikite, kad kas jei ne pyragas „Angelo ašara“ labiausiai tinka gražiai katalikų šventei Kalėdoms. Tad jei palaikote mano nuomonę, nešatės telefoną, planšetę, kompiuterį, ar kokį kitą įrenginį į virtuvę ir skaitote mano instrukcijas kaip pasigaminti šį skanų desertą. Na o aš pradedu rašyti receptą.

Pradėkime nuo tešlos, arba pado. Jam mums reikės šių produktų:

1 stiklinės miltų,

1 a. š. kepimo miltelių,

80 g šalto sviesto,

žiupsnelis druskos,

2 v.š. cukraus,

1 mažas kiaušinis.

Varškės sluoksniui reikės:

500 g varškės,

0,5 stiklinės cukraus,

3 kiaušinių trynių,

1 v.š. miltų,

100 g grietinės ,

1 a.š. vanilinio cukraus (pagal skonį),

Suflė sluoksniui:

3 kiaušinių baltymai

5 v.š. cukraus pudros

Paruošimas:

Tešla: miltus kartu su kepimo milteliais persijojame per sietelį, sudedame kubeliais supjaustytą sviestą ir druską. Viską sukapoję iki trupinių sudedame likusius ingredientus. Gerai išminkome, įvyniojame į polietileninę plėvelę ir įdedame į šaldiklį bent pusvalandžiui.

Varškės sluoksnis: varškę sutriname su cukrumi, sumaišome su kiaušinių tryniais, grietine ir miltais, suberiame vanilinį cukrų. Maišome kol gausime vientisą masę.

Suflė: kiaušinio baltymus plakame po truputį įberdami cukrus pudros. Plakame tol, kol masė bus tvirta ir išlaikanti formą.

Torto formą (22-23 cm) išklojame sviestiniu popieriumi. Šonus patepame sviestu. Šaldytą tešlą iškočiojame ir ja įklojame formą. Ant tešlos viršaus supilame varškės įdarą ir dedame kepti

Jei kepame ant keramikinio grilio, naudojame deflektorių, o pyragą dedame ant pakylos (antro aukšto). Kepame 30 minučių 150°C temperatūroje.

Praėjus 30 minučių paruoštą suflė masę tolygiai užtepame ant pyrago ir kepame toliau toje pačioje temperatūroje 10-15 minučių / tol kol paviršius lengvai pagels.

Norėdami įdomesnio skonio galite pyragą parūkyti vyšnios drožlėmis.

Iškepusį pyragą atvėsiname. Pyragui vėstant paviršiuje pasirodys maži geltonos spalvos lašeliai. Jei taip Jums pavyko iškepti pyragą „Angelo ašaros“.

Orkaitėje: kepant paruošimas ir kepimo laikas toks pats kaip ir ant griliaus, tik kepti reikia ne 150°C, bet 180°C laipsnių temperatūroje.

ankstesnis
Pikantiški svogūnų, su brandintos jautienos faršu bei šonine, suktinukai
sekantis
Griliuje kepta, rūkyta, įdaryta antis su kukurūzų burbuolėmis ir vaisiais
ankstesnis
Pikantiški svogūnų, su brandintos jautienos faršu bei šonine, suktinukai
sekantis
Griliuje kepta, rūkyta, įdaryta antis su kukurūzų burbuolėmis ir vaisiais

Komentarai Slėpti komentarus

Thanks so much for providing individuals with a very brilliant chance to discover important secrets from this site. It is usually very ideal and jam-packed with a great time for me personally and my office peers to search your website particularly thrice weekly to see the latest guidance you have got. Of course, I’m just at all times fascinated for the breathtaking pointers you serve. Some two tips in this post are in fact the very best we’ve ever had.

I must express my appreciation to this writer for rescuing me from this crisis. After checking throughout the the web and coming across basics which were not helpful, I believed my entire life was over. Living minus the answers to the issues you’ve resolved all through your entire posting is a critical case, and those which may have negatively affected my entire career if I hadn’t discovered your blog post. That expertise and kindness in playing with all the details was excellent. I’m not sure what I would have done if I had not come across such a step like this. I can also at this time look forward to my future. Thanks for your time so much for this professional and results-oriented guide. I will not be reluctant to recommend your web blog to anyone who should have support on this problem.

I would like to express some thanks to this writer for rescuing me from this type of dilemma. As a result of looking through the internet and seeing principles which are not productive, I thought my entire life was done. Existing without the presence of approaches to the problems you’ve fixed all through your short post is a crucial case, as well as those which may have badly damaged my entire career if I had not discovered your blog post. Your main expertise and kindness in controlling all the details was useful. I don’t know what I would have done if I had not come upon such a point like this. I’m able to now look forward to my future. Thanks a lot so much for your high quality and effective guide. I will not think twice to suggest the sites to any individual who needs and wants assistance on this matter.

I want to convey my respect for your kind-heartedness supporting people who have the need for help on this important area. Your special dedication to passing the message all over had become surprisingly useful and have in every case permitted others like me to realize their pursuits. Your amazing informative tips and hints means much to me and far more to my office colleagues. Thanks a lot; from everyone of us.

I’m also commenting to let you know of the really good encounter my daughter undergone reading through yuor web blog. She learned too many things, with the inclusion of what it is like to have an amazing coaching mindset to have many more very easily comprehend various tortuous subject areas. You truly exceeded readers’ desires. Thank you for coming up with these interesting, trusted, edifying as well as cool tips on your topic to Mary.

Parašykite komentarą