0 0
Karštai rūkytos medumi karamelizuotos stintos

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Karštai rūkytos medumi karamelizuotos stintos

  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink

Žuveles išdarinėjame, galvas paliekame. Nuplovę gausiai apibarstome druska. Po valandos druską nuplauname. Stintas nusausiname rankšluostiniu popieriumi.

Švelniai įtriname mišiniu iš smulkiai pjaustyto česnako, juodųjų pipirų, citrinpipirių bei trupučio druskos. Groteles patepame aliejumi, kad stintos nepriliptų.

Dedame nugara žemyn. Pilvan – truputis lietuviško medaus. Kepsninę įkaitiname iki 50-60°C. Su deflektoriumi.

Rūkome 30-40 min. Kas 15 min. per rūkymo angą įstumiame šlapių vyšnios drožlių.

ankstesnis
Trinta moliūgų sriuba. Svarbi sąlyga, kad ji būtų tikrai skani
sekantis
Netikėtai atrastas salotų padažas maloniai nustebino – ir skanu, ir kalorijų mažiau
ankstesnis
Trinta moliūgų sriuba. Svarbi sąlyga, kad ji būtų tikrai skani
sekantis
Netikėtai atrastas salotų padažas maloniai nustebino – ir skanu, ir kalorijų mažiau