• Pradžia
  • Karšti
  • Kelios paslaptys, kaip kepti triušieną, kad būtų sultinga ir gardi
0 0
Kelios paslaptys, kaip kepti triušieną, kad būtų sultinga ir gardi

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Kelios paslaptys, kaip kepti triušieną, kad būtų sultinga ir gardi

  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink

Kadangi kaimiški triušiai būna didoki, porai žmonių kepu pusę. O ir kepsninėje visas būtų neįsitaisęs, būtų reikėję pjauti perpus.

Kadangi triušiena šiaip sausoka mėsa, triušį švirkštu „prigirdau“ obuolių sulčių ir garstyčių mišinio. 1,5 kg triušio gabalui reikėjo apie 0,5 litro.

Po to visą įtrinu garstyčiomis, po kelių minučių – mišiniu iš petražolių, česnakų, druskos, ciberžolės. Kepu 100-120 C temperatūroje apie 2 val. kepsninėje virš netiesioginės ugnies. Žinoma, galima gaminti ir orkaitėje.

O tada skanaus

ankstesnis
Pats lengviausias desertas: kepti obuoliai ir kriaušės su įdaru
sekantis
Lengvai pagaminamos spalvingos ir gardžios daržovių salotos su vištiena
ankstesnis
Pats lengviausias desertas: kepti obuoliai ir kriaušės su įdaru
sekantis
Lengvai pagaminamos spalvingos ir gardžios daržovių salotos su vištiena