0 0
Kepsninėje kepta skumbrė

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Kepsninėje kepta skumbrė

  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink
Kai geras oras – tada ir geras noras gaminti…😻😻
Iš vakaro merkiam skumbres į marinatą.
Marinatui: “6 skumbrėms reikėjo 4l virinto vandens, 6 šaukštų druskos, 4 šaukštų rudo cukraus, 100 ml wine vinegar, 4 galvučių smulkinto česnako, lauro lapų 6vnt., pipirų šaukšto, čili pipirų valgomo šaukšto.”
Prieskonių mišinį užpilame verdančiu vandeniu, gerai išmaišome ir atšaldome puodą pastatę į sniegą✌️😂
Tada sudedame žuvį. Kadangi dėl egzotinio grožio žuvies galvų neatskyrėme, išlupome žiaunas, kad jos “nepagardintų” skonio…😁
Kitą dieną žuvį nusausiname ir dedame į kepsninę. Temperatūrą laikome apie 90C, ir kepame iki 65C vidinės skumbrės. Kepimo laikas apie 1val. Viso kepimo metu gausiai duota vyšnios dūmo. Tai suteikė ne tik gardesnio skonio, bet ir pasakiško atspalvio skumbrei.😻😻😻
Už receptą dėkoju Šefas ant ratų ✌️💪
ankstesnis
Netikėtai atrastas salotų padažas maloniai nustebino – ir skanu, ir kalorijų mažiau
sekantis
Vištienos kebabas pitoje su traškiomis šviežių kopūstų salotomis
ankstesnis
Netikėtai atrastas salotų padažas maloniai nustebino – ir skanu, ir kalorijų mažiau
sekantis
Vištienos kebabas pitoje su traškiomis šviežių kopūstų salotomis