0 0
Padažas šašlykams

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Padažas šašlykams

Virtuvė:
  • 45 min.
  • Lengvas

Nurodymai

Pasidalink

Manau nesuklysiu teigdamas, kad dažnas klausimas vykstant pas ką į svečius kepti šašlykų ir aptarinėjant, ko dar užsukti į parduotuvę be alaus, yra įvardinamas ir padažas. Na sutikite, kokie šašlykai be alaus ar be padažo. Tad šiandien pateiksiu vieną receptuką iš galimų tūkstančių padažų variantų. Šis receptas skiriamas tiems, kas šašlykus nepatingi ir raugia patys, o neperka juos parduotuvėje jau paraugtus. Tiems kas tinginiauja šis padažas vargu ar bepadės. Tinginiams tiks „susliko“ ar kito gamintojo padažo parodija. Na, o visi kiti čiumpam rašymo priemones ir neriame į skonių jūrą. Pamiršau paminėti svarbiausia, jei esate taupus žmogus nerekomenduoju gaminti šio padažo, o tiekti ant stalo pirktą parduotuvėje. Nes šio padažo dėl jo superinio skonio svečiai daug suvalgo ir vieno… Na, bet jei jūs esate dosnus ir jums savo svečiams nieko negaila, receptas kaip tik jums. Padažui mums reikės: – Pomidorų pastos. Stenkitės rasti tokią, kurios sudėtyje figūruoja 99% pomidorų tyrės, – Svogūnų galvų. Jų kiekis turi būti panašus kaip ir pomidorų tyrės, – Po pundelį krapų, petražolių (negailėkite, gaminate sau…), – Druska, – Cukrus, – Malta aitrioji paprika, – J. Pipirai, – Actas, Jei jau viskas pas jus sudėta ant stalo, pradėkime gaminti. Pirma ką padarysime, tai gerai išsiverksime. Pjaustysime svogūnus ir juos trinsime. Jei neturite virtuvės prietaisų kurie tai padarytų už jus, teks trinti grūstuvu, o tai garantuotos didesnės ašaros. Kai jau sutrynėte ir išsiverkėte, dėkite po valgomą šaukštą druskos, cukraus, acto. Ir viską gerai išmaišykite. Tada sumalam pipirų (pagal skonį). O ant viršaus sudedame pomidorų pastą. Viską gerai išmaišome. Krapus ir petražoles pasistenkite supjaustyti kuo smulkiau, taip jie geriau atskleis savo kvapą, bei skonį. Kai subėrėme žalumynus ir pradėjome viską maišyti pamatėme, kad pradėjo į virtuvę rinktis žmogeliukai iš aplinkinių kambarių, nes kvapas kurį paskleidė padažas nesudominti gali tik mirusį… Žodžiu, jei jums kepant šašlykus kažkas nesigaus, šis superinis padažas puikiai tai užmaskuos. Jį galima valgyti ir vieną

ankstesnis
Rauginti agurkai
sekantis
Moliūgo ir mėsos troškinys
ankstesnis
Rauginti agurkai
sekantis
Moliūgo ir mėsos troškinys

Komentarai Slėpti komentarus

I am glad for writing to let you be aware of what a perfect experience my cousin’s princess gained viewing your web site. She learned plenty of issues, including what it’s like to have an amazing teaching style to have a number of people effortlessly learn about chosen multifaceted matters. You truly did more than readers’ desires. I appreciate you for offering these insightful, trustworthy, informative and in addition easy guidance on the topic to Kate.

I precisely needed to appreciate you again. I’m not certain the things that I would have done without those pointers shown by you concerning such a concern. This was a real frightful scenario for me, however , seeing a new specialised mode you treated that made me to weep with joy. I am thankful for the support and wish you are aware of a great job that you are carrying out instructing others through the use of your website. Most probably you’ve never come across all of us.

I must show appreciation to this writer just for rescuing me from this circumstance. After looking through the search engines and getting views which were not pleasant, I was thinking my life was well over. Living without the strategies to the problems you have sorted out as a result of your entire website is a serious case, as well as those which may have adversely affected my career if I had not noticed your site. Your own know-how and kindness in playing with all the stuff was very useful. I am not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a step like this. I can at this moment relish my future. Thanks so much for the high quality and effective help. I won’t be reluctant to recommend the blog to any person who would like tips on this problem.

I’m just writing to make you understand of the cool experience my friend’s girl encountered reading through your site. She figured out many issues, most notably what it’s like to have a wonderful giving character to have folks completely comprehend a variety of complex issues. You actually did more than my expectations. I appreciate you for coming up with such priceless, trustworthy, edifying not to mention easy guidance on your topic to Gloria.

I enjoy you because of all your efforts on this website. Ellie enjoys setting aside time for internet research and it’s easy to understand why. Many of us learn all about the lively mode you offer priceless things via the website and invigorate participation from some other people about this subject matter and our favorite child is certainly being taught a lot of things. Have fun with the remaining portion of the year. Your conducting a terrific job.

I wish to voice my love for your kindness giving support to men and women who must have guidance on this one subject. Your personal dedication to passing the message across has been especially useful and has constantly made some individuals much like me to achieve their objectives. This important guidelines indicates much to me and somewhat more to my mates. Thanks a lot; from everyone of us.

Parašykite komentarą