0 0
Rūkytos šoninės pynutė įdaryta malta kiauliena

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Rūkytos šoninės pynutė įdaryta malta kiauliena

  • 120 min.
  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink

Patiekalui reikės ketverto valandų kantrybės, gero puskilogramio šoninės, tiek pat kiaulienos faršo, keleto saujų džiugo sūrio, cukinijos, pievagrybių, svogūno laiškų šaknelių, paprikos, rūkolos, špinatų.

Faršą įdėję į maišelį, paskirstome tolygiai. Nupjovę maišelio viršutinę dalį, ant jo dedame sviestinį popierių. Viską apverčiame. Nuėmę antrąją maišelio dalį, pabarstome prieskoniais. Sudedame juostelėmis pjaustytas daržoves, kiekvieną sluoksnį gausiai padengdami sūriu. Sviestinio popieriaus pagalba, suvyniojame viską į ritinį. Dedame į šaldytuvą. Toliau – linksmiausia dalis – darbščiųjų rankų būrelis. Ant sviestinio popieriaus, šoninės gabaliukus, perdengiant vieną su kitu, dėliojame taip, kad gautųsi “pynutės raštas”. Vėliau, jau padarytą ritinį, įvyniojame į šoninę.

Grilius su deflektoriumi, 180C. Kepame ant antro aukšto, po apačia folijinis indelis – bėgs nemažai nuodėmingai skanaus “turinio”. Keletas ąžuolo bačkų gabaliukų – dūmo poskoniui. Kepame apie 1.5 val. Patepę BBQ padažu, papildomai dar pusvalandis griliuje.

Kepant orkaitėje, kepame temperatūra apie 200C, kepimo laikas panašus 1,5val.

P.s. Išėmus patiekalą, stebėkite, kad vėjo kryptis nesutaptų su kaimynų namo kryptimi. Jei taip atsitiks, turėsite neplanuotų svečių.

ankstesnis
Rūkytos šoninės ir bulvių pyragas
sekantis
Tartar
ankstesnis
Rūkytos šoninės ir bulvių pyragas
sekantis
Tartar