0 0
Užkandukas Kūčių stalui

Pasidalinkite soc. tinkluose:

Or you can just copy and share this url

Užkandukas Kūčių stalui

  • Vidutinis

Nurodymai

Pasidalink

Reikės:

– skrudinto batono skrituliukų 10vnt
– užtepėlė(mėgiama) 50g
– sultenė 10vnt
– avietės 10vnt
– krevetės 10vnt
– česnakas 1skiltelė
– viduržemio prieskonių 1šaukštelis
– druska,citrinpipiriai
– sviestas 20g.

Eiga:
– pirmiausia pasimarinuojam krevetes su viduržemio prieskoniais, česnaku, citrinpipiriais, druska.
– keptuvėje išlydom sviestą, dedam kepti krevetes po 2min iš abiejų pusių.
– formuojam užkandukus:ant batono tepam užtepėlę, dedam sultene ant viršaus krevetę ir puošiam aviete.
Labai gardus ir puikiai puošiantis šventinį stalą užkandukas.

Skaitytojos siųstas receptas, konkursui “Šventinis patiekalas

Recepto autorė: Raimonda Zdramiene

ankstesnis
Žuvies kaklietukai su pievagrybiais
sekantis
Užkeptas sushi
ankstesnis
Žuvies kaklietukai su pievagrybiais
sekantis
Užkeptas sushi