Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebus katinas
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Tortukas su braškėmis kiekvienam pavyks iš pirmo karto

Desertai
Skaitoma: 1 min
0 0
A A
Tortukas su braškėmis kiekvienam pavyks iš pirmo karto
15
Žiūrėjo

Kai lauke saulutė, norisi ir vasariško deserto.
Šį lengvą tortuką namuose pasigaminsite kiekvienas.
Patikinu, kad kiekvienas, nes pats jį gaminau pirmą kartą.
Tortas su braškėmis
Reikės:
500 g grietinėlės,
2 v. š. želatinos,
2 v. š. cukraus,
400 g braškių,
3 šviežių abrikosų,
2 kivių,
1 biskvito lapo.
Kaip gaminti Želatiną supilame į stiklinę vandens, paliekame kelioms minutėms. Tada puode virš mažos ugnies maišome, kol želatina ištirps. Grietinėlę išplakame su cukrumi. Į ją supilame želatiną. Ir vėl išmaišome. Braškių nepjaustome, susmulkiname tik abrikosus ir kivius.


Jūsų komentarai
Ankstesnis

Pats lengviausias desertas: kepti obuoliai ir kriaušės su įdaru

Sekantis

4 būdai, kaip pasiruošti kiaulpienių žiemai: nuo sirupo iki tepalo

Gal patiks?

Avižiniai sausainukai
Desertai

Avižiniai sausainukai

2023-06-20
61
Varškės pyragas Angelo ašara
Desertai

Varškės pyragas Angelo ašara

2023-06-20
409
Lietiniai su varške ir braškėmis
Desertai

Lietiniai su varške ir braškėmis

2023-06-20
24
Džiovintų slyvų pyragas: kai norisi ko nors skanaus ir greitai
Desertai

Džiovintų slyvų pyragas: kai norisi ko nors skanaus ir greitai

2023-06-20
20
Sekantis
4 būdai, kaip pasiruošti kiaulpienių žiemai: nuo sirupo iki tepalo

4 būdai, kaip pasiruošti kiaulpienių žiemai: nuo sirupo iki tepalo

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist