Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebus katinas
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Užkandukas Kūčių stalui

Užkandžiai
Skaitoma: 1 min
0 0
A A
Užkandukas Kūčių stalui
7
Žiūrėjo

Reikės:

– skrudinto batono skrituliukų 10vnt
– užtepėlė(mėgiama) 50g
– sultenė 10vnt
– avietės 10vnt
– krevetės 10vnt
– česnakas 1skiltelė
– viduržemio prieskonių 1šaukštelis
– druska,citrinpipiriai
– sviestas 20g.

Eiga:
– pirmiausia pasimarinuojam krevetes su viduržemio prieskoniais, česnaku, citrinpipiriais, druska.
– keptuvėje išlydom sviestą, dedam kepti krevetes po 2min iš abiejų pusių.
– formuojam užkandukus:ant batono tepam užtepėlę, dedam sultene ant viršaus krevetę ir puošiam aviete.
Labai gardus ir puikiai puošiantis šventinį stalą užkandukas.

Skaitytojos siųstas receptas, konkursui “Šventinis patiekalas”

Recepto autorė: Raimonda Zdramiene

Jūsų komentarai
Ankstesnis

Kalėdinis kumpis (Christmas Ham)

Sekantis

Aguonpienio panakota (Kūčioms)

Gal patiks?

Kai išmokau kepti bulvių traškučius, į pirktinius nebežiūriu
Užkandžiai

Kai išmokau kepti bulvių traškučius, į pirktinius nebežiūriu

2023-09-20
3.5k
Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis
Užkandžiai

Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis

2023-06-20
150
Vištienos vyniotinis su mocarela
Užkandžiai

Vištienos vyniotinis su mocarela

2023-06-20
76
Vištienos vyniotinis su karštai rūkyta šonine
Užkandžiai

Vištienos vyniotinis su karštai rūkyta šonine

2023-06-20
74
Sekantis
Aguonpienio panakota (Kūčioms)

Aguonpienio panakota (Kūčioms)

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist