https://www.riebuskatinas.lt
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Ieškoti pagal ingredientus
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įstaigos
    • Ieškoti įstaigų
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Ieškoti pagal ingredientus
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įstaigos
    • Ieškoti įstaigų
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Ieškoti pagal ingredientus
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Įstaigos
    • Ieškoti įstaigų
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2018
    • 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Viso labo išpūstas burbulas, kuris sprogo

Viso labo išpūstas burbulas, kuris sprogo

Publikuota: 2017-02-10
Autorius: Riebus katinas
Kategorija:
  • Apžvalgos

Pirma mintis, kuri šauna į galvą kodėl puslapį pavadinau,, Riebus katinas”, o ne ,,Mitų griovėjas”. Nes dabar sugriausiu vieną mitą, o gal jis jau senai sugriautas…

HBH daugumos liaupsinama vieta, vasarą net kažkuo primenanti Maskvoje Lenino mauzoliejų (nes ten ir čia eilės norinčių patekti). Klausimas ko? Ar mes jau pradėjome valgyti bet ką, pagaminta bet kaip? Kaip galima imti už kepsnį virš 7 eurų, kuris geriausiu atveju vertas 3? Mėsa sausa, prieskonių gausybė, garnyras jau pažiūrėjus verkti noris, ką jau kalbėti apie valgymą… Va, kas dar laiko šią kavinę, tai cepelinai, jie buvo dideli ir skanūs.

Tiesa ir cibulinė buvo skani, pagaminta pagal senas lietuvių tradicijas. Kyla klausimas, tai gal tokiai vietai ir užsiimt cepelinų, vėdarų, bei šaltibarščių gamyba, bet gink Dieve ne kepti kepsnius…. Nes kaip ir ,,Briedžių medžioklė” Karmėlavoje sugeba tik cepelinus virti ,(nors ir jie labiau primena muilą…), Suprantu, kad ne visi viską mokame daryti tobulai, bet , manau, ir patariu virtuvės šefams- gaminkite tai , ką mokate geriausiai, kol neprasidėjo ,,kavinių tuštėjimo metas”…

Vertinimas: Interjeras – 4 Švara – 8 Aptarnavimas -7 Maistas – 4 Viso: 23 balų (Vidurkis – 5,75)

Receptai

Desertai

Desertai

Gėrimai

Gėrimai

Karšti

Karšti

Pica

Pica

Salotos

Salotos

Sriubos

Sriubos

Užkandžiai

Užkandžiai

Vaistažolės

Vaistažolės

TOP virtuvės

Amerikiečių

Amerikiečių

Baltarusių

Baltarusių

Gruzinų

Gruzinų

Italų

Italų

Lenkų

Lenkų

Lietuvių

Lietuvių

Pietų Afrikos

Pietų Afrikos

Vokiečių

Vokiečių

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

RIEBUS KATINAS | VISOS TEISĖS SAUGOMOS | © 2018