Riebus katinas
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebus katinas
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Vištienos vyniotinis

Užkandžiai
Skaitoma: 1 min
1 0
A A
Vištienos vyniotinis
1
Dalijosi
112
Žiūrėjo

Vištienos vyniotiniai kaip velykiniai kiaušiniai, niekada antrą kartą panašiaus nepadarysi. Tai rašydamas turiu galvoje vaizdą, kurį matote perpjovę vyniotinį. Gal tai ir žavi.
Aišku, ir superinis jų skonis irgi didelė priežastis, kodėl dažnai juos kepu.
Vyniotiniui mums reikės:
– Vištienos filė apie 1kg.,
– dž. Slyvų,
– dž. Abrikosų,
– garstyčių,
– prieskonių,
– krapų,
– petražolių,
– česnakų.

Lengviausia susidėti produktus ant stalo, sunkiau yra susukti vyniotinius… Vištieną supjaustome juostelėmis, iš jos suformuosime kilimėlį, ant kurio mano fantazija sudėliojo visus produktus. Tada įdomioji dalis – vyniotinio susukimas…
Vyniotinį tradiciškai kepu orkaitėje (4val. 100C).
Iškeptą vyniotinį prislėgiau, kad jis įgautų gražesnę formą.
Na, o kitą dieną pjaustome ir grožėdamiesi vyniotinio vidinėmis spalvomis skanaujame. Vaisių gausa atstoja net pačius skaniausius padažus.

Jūsų komentarai
Ankstesnis

Karka kepta orkaitėje

Sekantis

Kiaulienos ir jautienos šaltiena

Gal patiks?

Kai išmokau kepti bulvių traškučius, į pirktinius nebežiūriu
Užkandžiai

Kai išmokau kepti bulvių traškučius, į pirktinius nebežiūriu

2023-09-20
3.5k
Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis
Užkandžiai

Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis

2023-06-20
150
Vištienos vyniotinis su mocarela
Užkandžiai

Vištienos vyniotinis su mocarela

2023-06-20
76
Vištienos vyniotinis su karštai rūkyta šonine
Užkandžiai

Vištienos vyniotinis su karštai rūkyta šonine

2023-06-20
74
Sekantis
Kiaulienos ir jautienos šaltiena

Kiaulienos ir jautienos šaltiena

  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist